“Hondures es ven al millor postor i als periodistes ens amenacen per denunciar-ho”

Hondures ha tornat a esclatar. D’abril a juny, s’han multiplicat les manifestacions contra del president Juan Orlando Hernández (JOH) y en defensa de la sanitat i educació públiques. La resposta del govern ha estat dura.

Des del cop d’estat que el 2009 va desallotjar del poder el president Manuel Zelaya, la repressió violenta de moviments socials ha estat una constant al país. Ho sap molt bé Dina Meza, periodista i defensora dels drets humans hondurenya amenaçada. El passat mes de març vam poder parlar amb ella a la seu de l’Asociación por la Democracia y los Derechos Humanos de Honduras (ASOPODEHU) i del mitjà digital Pasos de Animal Grande que coordina. L’entrevista va ser publicada per La Directa el passat 21 de juny.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *